Om os

Vi sælger udelukkende kvalitetsvarer såsom handsker, hatte, kasketter, lændepude og rygpuder. Vi har lækre bløde produkter til børn, f.eks huer, vanter, sutsko og køreposer. Vores fokus ligger på kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle kunders behov.

 

           Handsker - Huer - Hjemmesko - Damehatte - Stråhatte - Kasketter - Massageapparater - Køreposer - Lammeskindsprodukter

 

I forretningen finder du ligeledes:

Veste, pandebånd, huer, hatte, tørklæder, muffedisser, sandaler, sko, gummistøvler, skindstøvler, festhatte, rygsække i læder, pengepunge, smarte shoppers, handsker og hjemmesko i uld og rulam, sokker, både til børn og voksne samt six-pence til herrer og damer,og meget mere. Vi har også specielle produkter, såsom lændepuder, rygstøtter, drejepuder, skråpuder samt knævarmere, albuevarmere, lændebælter i rulam, massageapparater til nakke, skulder, ryg, lænd og til fødderne.

 

BUTIK LENA, Assensvej 8, 5853 Ørbæk

Tlf. 20452290

Mail: info@magic-house.dk

Butiks åbningstider: man. - fre. kl.15.00 - 17.30 lør. kl.9.00 - 13.00

 

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Du er også altid velkommen i butikken i Ørbæk.

 

 

 

Vores kunder kommer gerne langvejs fra - kommer du fra Jylland eller Sjælland på E20 motorvejen, så tag afkørsel 46 Nyborg V og kør mod Fåborg, efter 10km er du i Ørbæk.